Školski program

Osnovnoškolski programi i aktivnosti

Djecu osnovnoškolskog uzrasta u Kući Velebita čekaju Planinci.

Program se sastoji od vođenog obilaska Kuće, te po dogovoru/potrebi ispunjavanja radnih listića na temu živog svijeta, meteorologije, kulturne baštine, geologijFFe ili speleologije. Moguće je dogovoriti posebne programe, s naglaskom na određenu temu, što treba unaprijed dogovoriti s našim edukatorima.

Program uključuje: ulaznicu za Kuću Velebita, vodstvo edukatora i radne listiće (po dogovoru/potrebi).

Trajanje programa: do sat i pol. Trajanje stručnog vođenja je minimalno 1 sat.

Veličina grupe: postav je organiziran tako da je maksimalna veličina grupe 25 osoba tako da je veće grupe potrebno podijeliti na nekoliko manjih.

Cijena: ulaznica 4,00 € / osoba, edukator 27,00 € / grupa do 25 osoba.

Napomena: radni listići formirani su za različite uzraste (1.- 4. razred i 5.- 8. razred) pa je potrebno prilikom najave naglasiti o kojem se uzrastu djece radi.

No Planinci ne žive samo u Kući Velebita već i u našem Sjevernom Velebitu. Tu su vam na raspolaganju i cjelodnevni programi koji uključuju i posjet Parku (Zavižanu ili Alanu) za vrijeme sezone posjećivanja.

Više informacija o ostalim programima možete pronaći na web stranicama Parka http://www.np-sjeverni-velebit.hr/posjeti/ponuda/

Provedba osnovnoškolskih programa u Kući Velebita izvodi se cijele godine.

Mala zelena radionica

Program uključuje: ulaznicu za Kuću Velebita, vodstvo edukatora, multimedijalnu prezentaciju (opcija - po dogovoru/potrebi), materijal za radionicu i radne listiće.

Trajanje programa: do 2 sata. Trajanje stručnog vođenja je minimalno 1 sat.

Veličina grupe: grupa do 25 osoba.

Cijena: 8,00 € / osoba, ulaznicu za Kuću Velebita, vodstvo edukatora, multimedijalnu prezentaciju, materijal za radionicu i radne listiće.

Napomena: radni listići formirani su za različite uzraste (1.- 4. razred i 5.- 8. razred) pa je potrebno prilikom najave naglasiti o kojem se uzrastu djece radi. Radionice su na temu meterologije, živoga svijeta i geologije.

Provedba Male zelene radionice u Kući Velebita izvodi se cijele godine.

Kreativne radionice
Galerija slika

Iskustva posjetitelja


Ostali programi

Copyright © 2024. Kuća Velebita. Sva prava pridržana.

Dizajn i izrada Prospekt