Školski program

Srednjoškolski programi i aktivnosti

Program se sastoji od vođenog obilaska Kuće, te po dogovoru/potrebi ispunjavanja radnih listova na temu živog svijeta, meteorologije, kulturne baštine, geologije i speleologije. Moguće je dogovoriti posebne programe, s naglaskom na određenu temu, što treba unaprijed dogovoriti s našim edukatorima.

Program uključuje: ulaznicu za Kuću Velebita, vodstvo edukatora i radne listove (po dogovoru/potrebi).

Trajanje programa: do 2 sata. Stručno vođenje traje minimalno 1 sat.

Veličina grupe: postav je organiziran tako da je maksimalna veličina grupe 25 osoba stoga je veće grupe potrebno podijeliti na nekoliko manjih.

Cijena: ulaznica 3,35 € (25,24 kn) / osoba, edukator 26,55 € (200,04 kn) / grupa do 25 osoba.

Program se izvodi cijele godine.

Multimedijsko učenje

Od multimedije u Kući Velebita dostupni su video i audio materijali, bazne stanice odnosno računala i softveri koji nude čitav niz različitih informacija o eksponatima, tu su i razne videoprojekcije, 3D naočale, hologramski prikazi, osjetilne komore, a sve to bi trebalo poslužiti boljem razumijevanju i doživljaju prirodnih i kulturnih vrijednosti ovih prostora.
Na raspolaganju su vam i sljedeći filmovi koje možete odabrati prilikom odabira određenog programa: Fotosinteza, Buđenje – Lisica, Mali svijet livade, Park prirode Velebit, Mrki (smeđi) medvjed, Katovi šume, Flora Velebita, Kad već postoji planina - Velebit 1, 2 i 3.Galerija slika


Iskustva posjetitelja


Ostali programi

Copyright © 2023. Kuća Velebita. Sva prava pridržana.

Dizajn i izrada Prospekt